top of page

Beer Schilderwerken werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij hebben er plezier in om maatwerk te leveren, wat uw verzoek ook is. 

Of u nu de kozijnen van uw woning wilt laten schilderen of een compleet kantoorpand onder handen wilt laten nemen, inclusief stucwerk en stoffering, wij staan graag voor u klaar.

 

Voor welke werkzaamheden schakelt u ons in?

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle soorten binnen- en buitenschilderwerk. Wij voeren alle schilderonderhoudswerkzaamheden voor u uit. Maar Beer Schilderwerken biedt u meer. Wij verzorgen alles wat met de afwerking van projecten te maken heeft: van vloer tot plafond en van gevelreiniging tot renovatie.

 

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Wij zetten uw woning, kantoor, winkel, schoolgebouw of bedrijfspand schitterend in de lak. Gaat het om een monument? Daarmee hebben wij veel ervaring. Met liefde, zorg en vakmanschap geven wij historische panden hun glans terug. Voor het mooiste resultaat schilderen wij op traditionele wijze, met de kwast. En ook voor al uw sauswerk en zelfs muurschilderingen bent u bij ons aan het juiste adres, inclusief reclame en belettering.

 

Wandafwerking

Wilt u stucwerk of spachtelputz? Onze vakmensen zorgen voor een professioneel resultaat. Bij grote projecten en volledig lege ruimten kunt u kiezen voor spuitwerk. Airless spuitwerk levert een zeer egaal resultaat op. Spackspuitwerk geeft structuur.

Wij leveren bovendien alle soorten behang, waaronder glasvliesbehang, en voeren het behangwerk voor u uit.

 

Ruiten, spiegels, glazen deuren en glazen wanden.

Op het gebied van beglazing bieden wij een ruim assortiment: enkel glas, dubbelglas, figuurglas − alles is mogelijk. Ook spiegels, glazen wanden en schuifdeuren leveren en plaatsen we graag voor u.

 

Vloerbedekking

Of u nu een slijtvaste vloer wilt voor intensief gebruik of een klassieke parketvloer met fraaie bies, wij leveren en leggen alle soorten vloerbedekking. Denkt u aan tapijttegels, pvc-vloeren, houten vloeren en parket.

 

Voor de perfecte afwerking van uw project

U kunt ons inschakelen voor al deze werkzaamheden, groot of klein, los of in combinatie met elkaar. Onze schilders en specialisten op de verschillende vakgebieden zorgen voor de perfecte afwerking van uw project. Laat u ons verschillende werkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld schilderwerk in combinatie met stucwerk en vloerbedekking?

Dan laten wij het werk naadloos op elkaar aansluiten. Praktisch voor u, goed voor uw planning.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij komen het werk persoonlijk bekijken en vertalen uw wensen in een offerte met een duidelijke werkomschrijving. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten.

 

Wij bieden u helderheid van offerte tot oplevering.

bottom of page